ZAPOČEO NADZOR PROMETNOG REDARA

Korisne Informacije Murtela Općina Murter - Kornati

Od prvog dana veljače, provodi se aktivan nadzor prometnog redara nad vozačima koji su nepropisno parkirali ili zaustavili vozila na mjestima koja nisu predviđena za to, na teritoriju Općine Murter Kornati. Kako su tijekom cijele godine propisima definirana parkirna mjesta pod sustavom naplate, pozivanju se vozači na poštivanje prometnih pravila i propisa, kako se ne bi bili izvrgnuli neželjenim troškovima kroz mjere kažnjavanja naplatom kazni.

Unutar Općine Murter Kornati, parkirališta su raspoređena u 2 zone – 1. ZONA (CRVENA ZONA) i 2. ZONA (ŽUTA ZONA). Satnu i dnevnu parkirališnu kartu moguće je kupiti pomoću parkirnih automata postavljenih na parkiralištima, putem SMS-a na odgovarajući broj (m-uplata), mobilne aplikacije PayDo i na kioscima Tiska. Tjednu i mjesečnu parkirališnu kartu moguće je kupiti u sjedištu Murtele d.o.o. na adresi Butina 2 (1. kat). Također povlaštene (mjesečne i godišnje parkirališne karte) parkirališne karte moguće je kupiti u sjedištu Murtele d.o.o..

Kako bi bili sigurni da niste u prekršaju kod zaustavljanja ili parkiranja svog vozila, na linku komunalnog društva Murtela možete pronaći sve potrebne informacije : http://murtela-murter.hr/usluge/parking/