U NEDJELJU UJUTRO MARENDAJTE PO MURTERSKI I SIMBOLIČNOM DONACIJOM POMOZITE MALOJ KIARI

Gastro Murter - Kornati Razno

Konoba ‘Bain’, konoba ‘Boba’, ‘Burger house Muu’, ‘Mareta’, restoran ‘Fabro’, restoran ‘Fešta’, konoba ‘Levrnaka’, gostionica ‘Mate’, konoba ‘Malo Misto’, konoba ‘Piccolo’ i restoran ‘Rebac’ pripremit će vrhunska tradicionalna jela na humanitarnoj gastro manifestaciji ‘Marenda po murterski’ koja će se održati u nedjelju, 19. prosinca od 9.30 na Rudini.

Tako će svi koji odluče marendati u nedjelju uživati u poznatim jelima pripremljenim od svježih namirnica koja se često nađu na njihovom meniju – sočivo, brudet, sušena riba, maništrun, kozice u različitim umacima i štošta drugog.

– Otkrijte domaću kuhinju i gastronomiju Murtersko-kornatskog arhipelaga poznatu po različitim morskim delicijama pripremljenih od svježih namirnicama na krajnje jednostavan način, prema starim receptima – pozivaju iz TZ-a.

Gosti će moći uz kupnju pribora za jelo od 20 kuna degustirati i okusiti sva prezentirana jela, a u ovom eventu humanitarnog karaktera sav prikupljen novac biti će uplaćen obitelji Goršić za uspješan nastavak liječenja njihove djevojčice Kiare.