TRI “ZLATNE BOULE” U RUKAMA MURTERINA!

Magazin Turizam

Razloga za slavlje imamo, tri ovogodišnja priznanja “Zlatna boula” “otputovala”  su u Murter- kampu Rehut, restoranu Fešta te chefu Zoranu Jajcu

Dodjela priznanja za unaprjeđenje turističke ponude i podizanju njezine kvalitete u 2019. godini. „Zlatna boula“, za koju je ujedno vezan i Dan turizma Šibensko – kninske županije, upriličena je u prostorima impresivnog zdanja Interpretacijskog centra katedrale sv. Jakova ‘Civitas Sacra’, u dvorani sv.Mihovil.

Murter se može s pravom ponositi na najveći broj priznanja, čak tri “Zlatne boule”. Priznanja su dodijeljena kampu Rehut za mali kamp 2019, Zoranu Jajacu za chefa godine 2019 i manifestaciji „Fešta days“ za promociju tradicionalnih jela i namirnica interpretiranih u vrhunskoj gastronomiji.

Ovo prestižno priznanje, u organizaciji Turističke zajednice Šibensko – kninske županije dodijeljeno je po kategorijama svima koji se u svom djelovanju bave područjem turizma te zapaženim, predanim radom, angažmanom i entuzijazmom uspješno sudjeluju u razvoju i jačanju brenda turizma na nivou Županije Šibensko- kninske, čije je bogatstvo prirodne i kulturne baštine neprocjenjivo i inspirativno.

Nagrade su dodijelili direktorica Turističke zajednice Šibensko – kninske županije Željana Šikić i Šibensko – kninski župan Goran Pauk ujedno i predsjednik Turističke zajednice Šibensko-kninske županije. Svečanost je ovom prigodom svojim nastupom uveličala klapa „Sebenico“, a nakon službenog dijela, uzvanici su se premjestili u restoran posljednjeg kata palače Galbiani  gdje je upriličen svečani domjenak.

Oznake , , , , ,