TONI TURČINOV OSVOJIO DRUGI MANDAT: ‘HVALA VAM, OPRAVDAT ĆEMO VAŠE POVJERENJE’

Murter - Kornati Nekategorizirano Općina Murter - Kornati

Načelnik Općine Murter-Kornati Toni Turčinov u prvom krugu izbora, na koje je izašlo 72 posto od ukupnog broja birača, osvojio je 50,29 posto glasova, a time je osvojio i drugi mandat na čelu Općine.

– Hvala svima koji su mi i ovaj put poklonili svoje povjerenje i glasali za mene i moj tim kojem ovim putem upućujem posebnu zahvalnost na trudu i radu kroz ovih nekoliko turbulentnih tjedana. Bez njih ovo ne bi bilo moguće. Murterke i Murterini, izuzetno mi je drago da ste prepoznali naše rezultate kroz protekle četiri godine, a ja vam obećavam da ću opravdati vaše povjerenje i da ćemo i dalje raditi na boljitku našeg Murtera – kazao je Turčinov.

Na jučerašnjim izborima za mjesto načelnika borio se i HDZ-ov Ante Turčinov koji je osvojio 29,08 posto i kandidat stranke Zajedno za Murter Renato Kožulić osvojivši 18,29 posto glasova birača.

Lista načelnika Turčinova u Općinskom vijeću osvojila je četiri mjesta, Kandidacijska lista grupe birača ‘Za dobro mista’ s nositeljicom Ivanom Šimat tri, a lista HDZ-a osvojila je dva mjesta u vijeću.