TIA, JOSIP I FABIAN IZ KARATE KLUBA MURTER NAGRAĐENI PRIZNANJIMA ZAJEDNICE SPORTOVA NAŠE ŽUPANIJE

Magazin Murter - Kornati Sport

Zajednica sportova Šibensko – kninske županije danas je, 19. siječnja, u Kulturnom centru u Vodicama organizirala svečanost proglašenja najboljih sportaša Šibensko – kninske županije za 2022. godinu, a uz mnoge mlade sportaše iz naše županije, nagrade su otišle i u ruke Fabiana Pilipca, Tie Jurage i Josipa Bilana iz Karate kluba Murter. Nagradu je i drugu godinu za redom dobila i Marijeta Rameša iz Veslačkog kluba Tisno.

– Oni su nagrađeni kao jedni od najperspektivnijih mladih sportaša naše Županije. Pokazali su kako se trud i upornost isplate te su ove nagrade vjetar u leđa našim mladim snagama za daljnji napredak u karate sportu – rekli su treneri Josip Knežević i Luka Čupić.

Također, na svečanosti u Vodicama dodijeljena su priznanja zaslužnim sportskim djelatnicima, sportašima s invaliditetom, posthumne nagrade te nagrade za dugogodišnje djelovanje udruga. Uz navedene prestižne nagrade posebna priznanja otišla su u ruke najbolje muške momčadi, ženskog sastava, najboljeg trenera, sportaša i sportašice.