SVI NA TRIBINE- PODRŽIMO IGRAČE MNK MURTER!

Korisne Informacije Murter - Kornati Promocija Sport

Tradicija sportskog duha u Murteru živi u pori svakog mještanina, a poseban ponos je sve gorljiviji «feniks uzlet» MNK Murter, koji se nakon teškog perioda u kojem su uslijedili ispadanja iz prve lige 2016.- te i skoro tri godine pukog egzistiranja na dnu ljestvice 2.HMNL – jug, ponovo našao na samom vrhu, zahvaljujući volji, ustrajnosti i srčanosti kompletne strukture kluba u težnji da MNK Murter opet bude na vrhu.
Letargija i klonulost duha koja bi trebala zahvatiti igrače, zaobišla ih je i primila se na duh navijača, koji su zaboravili da igrači, bez kojih kluba ne bi ni bilo, trebaju impuls svojih navijača s punih tribina.
Bodrite igrače MNK Murter u narednim utakmicama koje slijede, nagradite njihov trud, budite na tribinama SD Murterski škoji. Uz vašu podršku mogu lakše, više i bolje!

U nastavku raspored 2. dijela 2. HMNL- jug sezone, koja je započela 12. kolom 24. siječnja, koja se u narednim tjednima privodi kraju. Od 19-22.kola koja slijede, MNK Murter očekuju dva gostovanja u Splitu, a na domaćem terenu ugošćuju Splićane i Jezerane.

15.3. 2020. MNK Hajduk- MNK Murter (SC Gripe)

21.3. 2020. MNK Murter- MNK Bačvice (SD Murterski škoji)

28.3. 2020. MNK Mejaši- MNK Murter (DOŠ Mejaši)

04.04. 2020. MNK Murter- MNK Jezera (SD Murterski škoji)

Oznake