SUBOTA REZERVIRANA ZA SPORT: PRAKTIČNO PREDAVANJE U JEDRU I BOGAT PROGRAM NA LUKAMA UZ MARIJA VALENTIĆA

Murter - Kornati Sport TZO Murter Kornati

U subotu nas u Murteru očekuje bogat sportsko-zabavno-edukativan program u kojemu će svatko bez problema pronaći nešto za sebe i to u ‘režiji’ SKUD-a Kreativac i Turističke zajednice – razne radionice, predavanja, treninge i igre u Društvenom centru Jedro i na plaži Luke.

 

Ukoliko na radnom mjestu dugotrajno sjedite i osjećate koliko vam to šteti tijelo cure iz SKUD-a Kreativac će vam pokazati kako da riješite taj problem. Edukativno-praktičkim predavanjem ‘Body@Work program – poboljšajte opće fizičko stanje i povećajte učinkovitost na radnom mjestu’ ‘otvorit’ će ovaj Dan sporta i zdravlja od 9 sati u Društvenom centru Jedro.

Praktična edukacija namijenjena je svakom čovjeku čiji posao zahtijeva dugotrajno sjedenje, svima koji povremeno ili svakodnevno pate od bolova u leđima, bolova u vratu, od cervikobrahijalnog sindroma, imaju problema sa otežanim disanjem, oticanjem nogu ili cirkulacijskim zastojima, pate od glavobolja i vrtoglavice kao posljedice preopterećenja vratne kralježnice te stručnjacima koji se bave rehabilitacijom i prevencijom ovakvih stanja – pozivaju iz Kreativca te napominju kako je sudjelovanje na edukciji besplatno, a prijaviti se možete na mail – baricic@hotmail.com .

Također, od 10 sati na plaži Luke poznati fitness trener Mario Valentić pripremio je bogat program za sve uzraste koji će trajati sve do 18 sati. Ukoliko nas vrijeme posluži, na Lukama ćete moći saznati sve o pripremi zdravih smoothiea, trenirati s Mariom, a za djecu je pripremio likovne radionice, ali i sportski program s mnoštvom, ne zaboravljenih, ali sve manje i manje prakticiranih igara na otvorenom -graničar, skakanje u vrečama, potezanje konopa, polygon prepreka, školica, ledena baba, lovice..

Nadamo se vidjeti Vas u što većem broju i veselimo se zdravom i edukativnom druženju – poručili su organizatori.