SPORT, DISCIPLINA, SAMOPOUZDANJE: KARATE KLUB MURTER POZIVA NA UPIS NOVIH ČLANOVA

Murter - Kornati Sport

Karate klub Murter poziva na upis novih članova u karate vrtić i školu karatea za dječake i djevojčice od 4 godine, ponedjeljkom i četvrtkom u 18.30  h u maloj dvorani na katu Sportske dvorane OŠ Murterski škoji. 

 – Pozivamo roditelje da dovedu svoju djecu te potaknu razvoj motoričkih sposobnosti kao i unaprijeđenje zdravlja djece, s ciljem uvođenja sportskih aktivnosti kroz igru i rad. Svakom novoupisanom članu klub omogućuje besplatan kimono – poručili su treneri Josip i Luka, magistri kineziologije i nositelji crnog pojasa.

Pod stručnim vodstvom iskusnih trenera, treninzi se održavaju u dvorani koja ima idealne uvjete za ovaj sport, prekrivena je tatami podlogom na kojoj djeca mogu sigurno i udobno trenirati, a osigurano je i dovoljno ‘sitne’ opreme poput  lutke za udaranje, čunjeva, prepona, kapica, kaciga za glavu i vanjskih oklopa za tijelo.

Naime, trenirajući karate djeca vježbaju mišiće cijelog tijela. Kroz trenažni proces razvija se brzina, snaga, izdržljivost, fleksibilnost, ravnoteža, preciznost i koordinacija. Posebno treba naglasiti jačanje osobnosti i samopouzdanja, kao i plemenitost karate sporta  – disciplina, kontrola, poštovanje, odgovornost prema radu i školskim obavezama.

Za sve dodatne informacije slobodno ih kontaktirajte: 091 794 4738 (trener Josip), 095 569 4325 (trener Luka) ili posjetite Facebook stranicu kluba.