„SMOKVICA“ I „REBAC“ SNIMILI BOŽIĆNI KULINARSKI SHOW ZA BRITANSKI “TICKETPASS”!

Korisne Informacije Magazin Murter - Kornati Općina Murter - Kornati TZO Murter Kornati

Lijepa priča za kraj godine. U Murteru se posljednjih dana, na poziv Britanaca snimao poseban gastronomski prilog na temu božićnog ručka. Andrija Kero iz restorana „Smokvica“ i Adrijan Mudronja iz restorana „Rebac“ dobili su neodoljiv poziv iz Londona od strane agencije „Ticketpass“, da skuhaju Božićni ručak koji će uz Murter gledati i cijeli svijet!

Svjedoci smo otkazanim adventskim proslavama, nema koncerata, druženja, putovanja, jedino što je moguće jest uživati u zabavnim sadržajima, koji su postavljeni kao „online“ eventi. „Ticketpass“ koji na svjetskoj razini kontinuirano organizira mnoga događanja iz sektora umjetnosti, sporta i slično, u paletu svojih emitiranja, po prvi put uključio je i gastronomski prilog, koji će biti u trajanju od dva tjedna emitiran online diljem svijeta. Murteru je pripala čast da se sa svojom gastro prilogom postanu dio bogatog blagdanskog  programa koji će gledati milijuni ljudi.

Božićni kulinarski prilog, sniman je u restoranu „Rebac“ u Murteru. Božićne recepte na svoj način predstavit će chefovi Andrija Kero iz restorana „Smokvica“ i Adrian Mudronja iz restorana „Rebac“.
Što su skuhali u tri slijeda, o kojim se ukusnim receptima radi, saznajte klikom na kreirane evente koji će biti postavljeni na FB stranicama TZO i Općine Murter Kornati, te na FB stranici lokalnog internetskog bloga „Murter News“. Prije početka gledanja kulinarskog priloga, imate priliku odabrati humanitarnu organizaciju kojoj ćete kao gledatelj donirati simboličan prilog od virtualne ulaznice.

Bogatstvo prirodnih ljepota i gastronomija Murtera, emitirani na platformi Livestreama britanskog „Ticketpassa“, koji je između ostalog međunarodno cijenjen po svojoj etičnosti i humanitarnim donacijama, definitivno će privući mnoge nove goste, koji tek trebaju otkriti Murter, ne samo ljeti, nego i tijekom cijele godine.