PRODUŽENI VIKEND U MURTERU: SAVRŠEN SPOJ SPORTA, OPUŠTANJA I ZABAVE

Magazin Murter - Kornati TZO Murter Kornati

Praznik rada u ponedjeljak ove nam je godine omogućio još jedan produženi vikend, a Murterini su se potrudili da ga pretvore u idealan spoj sporta, opuštanja, zabave uz nezaobilazni tradicionalni fažol.

Za ljubitelje podvodnog ribolova u subotu 29. travnja od 8 sati, održat će se uzbudljivo natjecanje koje će okupiti ribolovce iz cijele županije, a ove će godine naše Sportsko ribolovno društvo ‘Kornatar’ pokušati obraniti prošlogodišnje osvojeno prvo mjesto. Okupljanje je ujutro na rivi ispred restorana Tic Tac, a natjecatelji će svoje znanje, iskustvo i sposobnosti odmjeriti u akvatoriju našeg otoka.

U nedjelju, 30. travnja obilježava se Međunarodni dan Jazza pa će svi ljubitelji glazbe koja je prepoznata kao promicatelj mira, dijaloga među kulturama od podne zaplesati ili samo uživati u sessionu koji će nam pripremiti momci i cure iz udruge Zaokret.

Na sam Praznik rada, u ponedjeljak će od 11 sati na Čigrađi, u organizaciji Beach bara ‘Lantana’ i TZ-a Murter-Kornati biti prava tradicionalna proslava uz fažol i prigodnu muziku u očaravajućem ambijentu jedne od naših najljepših uvala.