OBAVIJEST STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE MURTER KORNATI

Korisne Informacije Murter - Kornati Općina Murter - Kornati Razno TZO Murter Kornati

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE
OPĆINE MURTER-KORNATI

KLASA: 810-01/20-01/07
URBROJ: 2182/18-03/02-20-01
U Murteru, 23. ožujka 2020.

OBAVIJEST

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj. U slučaju potrebe napuštanja mjesta boravka, slobodni ste obratiti se na mail adresu stozercz@murter.hr.

Zbog brojnih upita građana, naglašavam da je Stožer civilne zaštite Općine Murter-Kornati nadležan za izdavanje propusnica samo ukoliko se radi o vitalnim obiteljskim razlozima poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama, kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Zahtjeve za izdavanje Propusnica šaljete na mail stozercz@murter.hr.

Za napuštanje mjesta boravka/prebivališta za potrebe dolaska i odlaska na posao, opskrbe hranom određenog područja, dnevne migracije zaposlenih u službama bitnim za pružanje zdravstvene zaštite, održavanje komunalne djelatnosti i sl. te izdavanje propusnica za isto, zadužene su odgovorne osobe u pravnoj osobi.

Za izdavanje Propusnica za stanovnike koji zahtijevaju hitnu medicinsku skrb, zaduženi su izabrani liječnici obiteljske medicine.

Također, zbog sveobuhvatnih mjera nužnih u borbi protiv pandemije molimo sve građane koji nemaju prijavljeno prebivalište ili boravište na području Općine Murter-Kornati, a nalaze se na našem području, da svoj boravak prijave uredu TZ Murter-Kornati ili eventualnu promjenu boravišta/prebivališta nadležnoj policijskoj postaji.
Zahvaljujem svim mještanima koji su tu obvezu već ispunili i javili se na vrijeme!

NAČELNICA STOŽERA
Julia Ježina