OAZA U SRCU MURTERA- STELLA ADRIATICA

Smještaj Turizam

Atraktivna Stella Adriatica, raskošna oaza mira i opuštanja, smještena je u srcu Murtera i otvorena tijekom cijele godine. Uz  senzacionalane Wellness & Spa hidroterapijske tretmane i tretmane uljepšavanja te moderno opremljene prostorije za kardio fitness i teretanu,  nudi sedam dizajnerski opremljenih apartmana idealnih za odmor gostiju koji i van sezone imaju potrebu upijati blagodati prirodne baštine i  sebi priuštiti barem vikend opuštanje od ubrzanog stila života.

Zimski period u Murteru u nekim davnim vremenima označavao bi zatišje, barem što se tiče dolaska inozemnih ili domaćih gostiju. Posljednjih godina, takvi nekadašnji kadrovi pripadaju dalekoj prošlosti. Murter je naime u posljednjih desetak godina postao atraktivan kao rekreativna zimska destinacija. Radi se uglavnom o gostovanju strukture gostiju koja traži hedonizam s naglaskom na netaknutu prirodu- biciklistima, kajakašima, brdskim motociklistima, šetačima i adrenalinskim ovisnicima, a sve je češći broj zimskih noćenja gostiju koji dolaze u parovima, kako bi poboljšali kvalitetu života i “napunili baterije”.

Smještaj koji je atraktivan  gostima koji su u potrazi za intimnijim mjestima, pružaju  moderno opremljeni apartmani Stella Adriatica.
Smješteni u mirnom dijelu Murtera, neposredno uz urbanu plažu Luke, na par koraka od centra mjesta, biciklističkih staza, šetnica- upravo su idealni za relaksirajući odmor tijekom cijele godine. Izniman profesionalizam u radu i pristupu klijentima očituje se već od pregleda njihovih atraktivnih i preglednih web stranica, opremljenih opisom ponude te popraćene profesionalnim vizualima interijera i eksterijera objekta, preko kojih gost može samostalno i bez posredovanja agencija rezervirati svoj boravak.

Uz komfornih sedam apartmana, Stella Adriatica svojim gostima omogućila je i neizostavan popratni sadržaj. Posebno je atraktivna raskošna oaza mira i opuštanja, Wellness & Spa centar, idealno mjesto za relaksiranje duha i tijela. Sastoji se od whirlpool bazena i blagotvorne finske saune, posebno omiljene među gostima koji u Murter dolaze ciljano na odmor van sezone, kako bi upijali blagodati prirodne baštine, opustili se od ubrzanog stila života i osnažili organizam. Ponuđeni hidroterapijski tretmani stimuliraju rad imuniteta i cirkulacije, rad kardiovaskularnog sustava i odličan su detox tretman.

Osim tretmana opuštanja u svojoj ponudi imaju sve neophodno za uživanje i “instant pomlađivanje”. U velikoj ponudi gosti mogu odabrati željeno- između raznovrsnih masaža, kozmetičkih tretmana, pedikure i manikure, opuštajućih obloga. U dogovoru s terapeutom svaki gost može osmisliti individualni paket za čisto uživanje, kreirati ga prema osobnim potrebama i željama. Korištenje moderno opremljenih prostorija za kardio fitness i teretana, uključeni su u cijenu noćenja, kao i bazen koji će uskoro biti sastavni dio ponude.

Svim gostima na raspolaganju je prostran privatan parking, esencijalni mediteranski vrt koji u sebi krije roštilj za dnevne i noćne gastro užitke, krepki kontinentalan doručak i bar, krovna terasa s fascinantnim pogledom na obližnje otoke koja posjeduje masažnu kadu te prostor za sunčanje.
Uz sve blagodati za dušu i tijelo, boravak u apartmanima je udoban i funkcionalan. Dizajnerski namješteni interijeri sastoje se od spavaće sobe s glavnim i pomoćnim ležajevima, dnevnog boravaka s TV/SAT, kuhinje, blagovaonice, kupaonice i vanjske terase. Svi prostori su klimatizirani, a pristup Wi-Fi mreži je neograničen za korištenje.
U prizemlju je apartman koji je posebno prilagođen korištenju osoba s invaliditetom.

Stella Adriatica radi tijekom cijele godine, a sve informacije oko dolaska i boravka u ovom luksuznom objektu u srcu Murtera, možete pronaći na njihovim web stranicama https://stella-adriatica.com .

Oznake , , , ,