NASTUPOM GIMNASTIČARKI, ‘TIKTOKERSKOM’ PREDSTAVOM I FACEPAINTINGOM U SUBOTU POČINJE DJEČJA LJETNA ZABAVA

Magazin Murter - Kornati Scena TZO Murter Kornati

Izvedbom talentiranih mladih gimnastičarki iz kluba ‘Vive sanus’, predstavom s ‘Tiktokerima’ i facepaintingom u subotu, 17. lipnja na Rudini TZ Općine Murter-Kornati otvara ‘Murtersko lito za dicu’.

Ovo zabavno i veselo događanje namijenjeno djeci i onima koji se tako osjećaju počinje u 19 sati ritmičkom gimnastikom u izvedbi talentiranih mladih sportašica, pa nemojte propustiti ovu kombinacija elegancije, izražajnosti i vještine koje će vas ostaviti bez daha.

U 20 sati na pozornicu će stupiti Miro Čabraja, popularni zabavljač koji će svojom energijom i duhovitošću očarati sve prisutne, a sa svojim kolegama Tiktokerima za vas je priremio i posebnu predstavu ‘MC Show’  koji će svojim nastupom dodatno začiniti večer. Posebnost ove predstave jest interakcija s publikom jer, osim što će moći čuti brojne savjete o životu na društvenim mrežama, njihovim prednostima i manama, moći će se aktivno uključiti u brojne igre i izazove.

Nakon izvedbe, imat ćete jedinstvenu priliku sudjelovati u fotografiranju i druženju s Tiktokerima. Moći ćete upoznati svoje omiljene TikTok zvijezde, postaviti im pitanja i čak zamoliti za selfije. Ovo je prilika koju ne smijete propustiti! – poručuju iz TZ-a.

Posebna atrakcija subotnje večeri za djecu na Rudini je face-painting pa se možete pretvoriti u vašeg omiljenog lika ili jednostavno ukrasiti svoje lice uz pomoć pravih profesionalaca, a ova kreativna aktivnost dodatno će obogatiti vaše iskustvo i stvoriti nevjerojatne uspomene.

Neka ‘Murtersko lito za dicu’ postane događaj koji će se prepričavati još dugo vremena. Okupite svoje prijatelje i obitelj i pridružite nam se u subotu – pozivaju.