NA SAMOM KRAJU GODINE DOVRŠEN PROJEKT IZGRADNJE KRUŽNOG TOKA: ‘OVIME SMO ZAOKRUŽILI JEDNU CJELINU’

Murter - Kornati Općina Murter - Kornati
Na samom kraju godine projekt izgradnje kružnog toka na ulazu u Murter, točnije na raskrižju Butina i Betinske sa ulicama Na škaji i Put Gradine u Murteru danas je službeno dovršen.
Sigurnost prometa i rješavanje problema odvodnje oborinskih voda osnovni su problemi koji su izgradnjom rotora riješeni. Također,  pridonijet će boljem izgledu okoliša i uređenja našeg mjesta, a tako je, uz novo autobusno stajalište i parkiralište  ovaj dio Murtera dobio sređen i funkcionalan prostor za autobuse i automobile koji će uvelike pomoći u ljetnim gužvama i sezonskim danima.
Trenutno raspisujemo natječaj za uređenje hortikulture čija realizacija kreće iza nove godine. Saditi ćemo domaće biljke uz sustav navodnjavanja u dogovoru sa pumpnom stanicom Ine koja će urediti svoj dio. S ponosom možemo reći da smo ovime uspješno završili i zaokružili jednu cjelinu te sada krećemo u projekt uređenja prostora iza skladišta Tommy dućana, a time se otvara mogućnost rješavanja i uređenja prostora od Rudine do pumpne stanice, velikog projekta na kojem planiramo raditi čitavu iduću godinu – rekao je Toni Turčinov.
Za kraj.. Podsjetimo, s obzirom da se radi o županijskoj cesti, nabavu radova provele su Županijske ceste, koje i financiraju ovaj projekt u ukupnoj vrijednosti od oko 500 tisuća kuna.