MURTERIN JAKOV MUDRONJA ZAIGRAO U FINALU LEGENDARNE KUTIJE ŠIBICA

Murter - Kornati Sport

Jakov Mudronja u jučerašnjem finalu Kutije šibica sa svojom ekipom osvojio drugom mjesto!

Održano je 50. izdanje poznatog malonogometnog turnira Kutija Šibica u kojem je drugo mjesto osvojila ekipa Poliklinike Milivojević u sastavu igrača Futsal Dinama. Jakov Mudronja, igrač Futsal Dinama, ispisao je malu povijest kao prvi Murterin nakon čak trideset pet godina koji je sudjelovao na legendarnom turniru Kutija Šibica i plasirao se na visoko drugo mjesto. Prije njega je na ovom turniru zaigrao Valter Vidaković Kerofa za MNK Studio 1986. godine.

– Čast mi je i privilegija predstavljati svoje mjesto na jednom ovako velikom natjecanju i dati ću sve od sebe u igri!-– istaknuo je Jakov Mudronja prije samog sudjelovanja na turniru Kutije šibica.

Ekipa Poliklinike Milivojević izgubila je od ekipe Krešimir Keta Bandić izvođenjem sedmeraca koji su završili rezultatom 4-3 nakon što je susret završio bez golova te se tako plasirala na drugo mjesto.

Mudronja nam je kazao kako su svi u ekipi dali sve od sebe te da je zadovoljan i ponosan osvojenim drugim mjestom i počašćen sudjelovanjem na spomenutom turniru.

Jakov Mudronja je svoje prve nogometne korake napravio sa sedam godina u NK Murter, a sada je uz redovite nogometne treninge u Futsal Dinamu ujedno i student Visoke škole za komunikacijski menadžment na Edward Bernaysu, iako kako kaže trenutno pauzira godinu kako bi se više mogao posvetiti sportskim obavezama.

– Sigurno su svakojaka odricanja teška ali dok znam zbog čega to sve radim nije mi teško i to je jednostavno život nas sportaša-  rekao nam je.

Jakov iza sebe broji mnoge sportske uspjehe, jedno od najdražih koje bi htio izdvojiti je malonogometno Europsko prvenstvo 2019. godine, gdje je osvojio drugo mjesto u klasi do devetnaest godina, a prošle godine je proglašen i najboljim igračem sveučilišne lige.

U prethodnom razgovoru Jakov nam je otkrio kako mu je trenutno najveća želja osvajanje turnira Kurije šibica čijem ostvarenju se približio plasmanom na drugo mjesto. Mi mu ovim putem želimo čestitati i poželjeti sreću u ostvarivanju svih budućih sportskih želja.

Oznake , , ,