MURTER I OVE GODINE DOMAĆIN UTRKE OTOČNE TRAIL LIGE. U SUBOTU SE PRIDRUŽITE KAO NATJECATELJ ILI ŠETAČ

Murter - Kornati Sport TZO Murter Kornati

Otok Murter i ove je godine domaćin jedne od utrka prvog kola Zimske otočne trail lige, a održat će se u subotu, 22. siječnja u organizaciji Atletskog kluba ‘Okit” iz Vodica, Općine Murter- Kornati i TZO Murter- Kornati. Prijaviti se možete na www.stotinka.hr ili u uredu TZO Murter-Kornati do petka, 21. siječnja u 23:59.

 

Natjecatelji će trčati u 3 kategorije – Dječjoj, koja je duga 5 km s 200 metara uspona i spusta, Kratkoj – dužine 15 km s 500 metara uspona i spusta, te Dugoj dužine 28 km s 1000 metara uspona i spusta, a startnine u iznosu od 150 kuna oslobođena su djeca do 16 godina.

 

-Start utrke u subotu bit će u 10.30 sati s Rudine za sve kategorije, a cijenu startnine su uključeni organizacija utrke, majica sa logom utrke, topli obrok te okrjepa duž staza – poručili su organizatori.

 

Inače, Otočna trail liga kroz nekoliko kola održat će se i na Prviću, Zlarinu, Kapriju, Tribunju, Žirju, Kornatima i okolici. Liga se održava tijekom cijele godine, ali na dva dijela, u zimskim mjesecima i onima nakon ljeta. Uz vrijedne članove kluba organizaciju lige pomogli su i podržali brojni prijatelji, pokrovitelji i sponzori. Uz jedinice lokalne samouprave i turističke zajednice koji su neizostavni dio Otočne lige, ovogodišnje izdanje podržali su sljedeći sponzori: HEP d.d., Prijatelji mora d.o.o. (Laboratoires de Biarritz), TEC Gradnja d.o.o., Stina d.o.o., Hidro radovi Sagena d.o.o., LAG more. Uz gradove Vodice i Skradin, općine Pirovac, Tribunj, Murter – Kornati i njihove turističke zajednice organizaciji lige pomaže i TZ Zlarin, kao i NP Krka i PP Vransko jezero.