“MURTELA” DOBILA POJAČANJE- ČISTILICA ULICA “HAKO”

Korisne Informacije Murtela Murter - Kornati

Murterskom komunalnom poduzeću Murtela d.o.o., konačno je tijekom dana dopremljena čistilica javnih površina vrhunskog njemačkog proizvođača HAKO, vrijedna 200.000 kn. Nabavkom ovog stroja Murtela d.o.o. nastavlja modernizaciju tehnologije i zbrinjavanja otpada u skladu ekološke osviještenosti i zbrinjavanja te postizanje statusa ekološki održivog otoka.

Opremljena je najnovijom tehnologijom 21. stoljeća te ekološkim dostignućima i trendovima, koji će znatno djelatnicima komunalnog poduzeća olakšati održavanje higijene mjesta, te zamijeniti mnoge fizičke načine čišćenje starinskom metodom- metlom i lopaticom. Rukovatelju je rad sa strojem putem najnovijih sustava s kojim upravlja iz kabine olakšan na način na koji može pratiti sve operacijske sustave stroja, nadzor nad radom stroja, kao i na sigurnost u prometu, a zahvaljujući kabini koja pruža preglednost od 360° omogućava djelatniku/vozaču kompletnu vidljivost prema površinama koje čisti i preglednost površina koje ostaju iza njega.
Novi radni stoj je odmah tijekom dana “stavljen u pogon” i postao je miljenik Murtele, a kako je čistilica HAKO zagospodarila murterskim ulicama- u kratkom foto prilogu!

Oznake