MNK MURTER- POČELE PRIPREME ZA KVALIFIKACIJSKI TURNIR

Korisne Informacije Murter - Kornati Sport

Večeras se u murterskoj sportskoj dvorani, nakon više od dva mjeseca, ponovo okupio MNK Murter. Prvi trening započeo je poprilično emotivno, predugo je vremena prošlo od posljednjih treninga i susreta igrača te Uprave kluba, pa nije manjkalo zagrljaja pozdrava i poduljeg uvoda u trening, gdje su se izmjenjivali dojmovi. Kraj treninga obilježio je ukusan roštilj, za koji se pobrinuo tajnik kluba Tomislav Pešić, ovom prigodom i chef od grilla.

Pod budnim okom šefa osiguranja, Tonija Jurage i predsjednika kluba Krešimira Skračića, odvijao se prvi trening momčadi koji su demonstrirali treneru Mirku Vrcanu da su u formi željni novih pobjeda. Naime, čekaju ih tijekom lipnja utakmice s Novim Marofom i Osijek Kleme, čiji datumi se još čekaju, kao i “neutralan” grad gdje će susreti odigrati. Pobjednik ovog kvalifikacijskog turnira postaje član 1.HMNL, a drugoplasirani igra kvalifikacijsku utakmicu s deveto plasiranim klubom iz 1. HMNL.

Podsjetimo, uslijed prekida svih javnih okupljanja zbog ugroze zdravlja od infekcije Covid- 19, 2. kolo HMNL je završilo s nekoliko neodigranih utakmica, a preostalo je natjecanje lige klubova 2. HMNL za popunu 1. HMNL lige u kojoj sudjeluju klubovi koji sportskim rezultatom i kriterijima ispunjavaju uvjete za igranje lige za popunu prvoligaških susreta.