LJETNI KAMP FUTSAL KLUBA DINAMO U MURTERU ‘ZAOKRUŽEN’ TURNIROM NA KOJEM JE SUDJELOVALO VIŠE OD 200 DJECE

Murter - Kornati Sport

Mladi sportaši iz Futsal kluba Dinamo i ove su godine posjetili Murter u sklopu Ljetnog kampa, a nakon par dana treninga, kupanja i uživanja u ljetnim radostima,  a svoj su dolazak ‘zaokružili’ Drugim ljetnim turnirom u Sportskoj dvorani Murterski škoji koji se održao u četiri kategorije s šest različitih ekipa.

Vidjeli smo mnoštvo dobrih utakmica i poteza, a na samom turniru nastupilo je čak preko 200 djece. Zahvalio bi svim ekipama koje su se odazvale i drugu godinu zaredom, a dogodine se nadamo organizirati turnir u još većem izdanju. Posebno bi zahvalio treneru Dominiku Malenici i MNK-u Murter bez čije pomoći nebi ni bilo trunira i koji je spreman uskočiti u svakom trenutku te Općini Murter-Kornati na gostoprimstvu – rekao nam je Nikola Grgić, trener iz Futsal kluba Dinamo.

Na turniru su u petak i subotu, osim Dinama, snage odmjerili nogometaši iz MNK Murtera, Vrgorca, Primoštena, i Stankovaca, a u izvrsnoj organizaciji Futsal kluba Dinamo uz potporu Općine Murter-Kornati  i TZ-a, turnir je protekao u zdravom prijateljskom sportskom duhu uz veliku potporu navijača s tribina.

– Kroz ovakve događaje našim se sportašima omogućuje da se timski izraze, da izmjene znanja, steknu nova iskustva i još veće samopouzdanje. Također, uči ih i Fair playu što je izuzetno bitno za njihovo bavljenje sportom. Izrazito smo zadovoljni što možemo logistički poduprijeti ovakve turnire, što imamo kvalitetnu dvoranu i vanjski teren za mali nogomet koji ispunjava sve standarde, a zahvaljujemo ovim putem Turističkoj zajednici koja je osigurala marende za sudionike turnira i našim pizzeriama Pomalo, Kezo, Mareta i Tungare koje su, uz našu malu financijsku pomoć, nahranile naše sportaše nakon turnira – rekli su nam iz Općine.

Rezultate turnira možete pogledati ovdje.