KOMIČAR PEĐA BAJOVIĆ NASMIJAT ĆE VAS DO SUZA PREDSTAVOM ‘MUŠKARAC’ U KINO SALI ŽUT

Nekategorizirano

Hrvatski komičar Peđa Bajović, koji je svojevremeno svrstan u društvo pet najboljih komičara na svijetu, dolazi 17. ožujka u Kino salu ‘Žut’ nasmijati vas do suza sa svojom predstavom ‘Muškarac’.

Predstava ‘Muškarac (o parenju i razmnožavanju)’ zamišljena je kao predavanje o superiornosti ženskog roda, protkano instrukcijama za muškarce – kako sve to preživjeti te usput i uživati! Publika koja sebe smatra zrelom, bez obzira na godine, ona je kojoj se Bajović obraća britkom pričom o našoj svakodnevici, ali i ne tako davnoj prošlosti koju su generacije rođene u ovom dijelu svijeta prošle i prolaze.

Ovaj pionir i veteran domaće scene i međunarodno najpriznatiji stand-up komičar jedan je od pokretača scene stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, koji je talent prema komediji s nogu brusio i kroz međunarodnu karijeru. Da je riječ o sjajnom komičaru potvrđeno je i na velikim svjetskim festivalima, a iako je završio nekoliko fakulteta; od sociologije i filozofije do komunikologije, ljubav prema komediji – točnije ironiziranju svega što ga okružuje, uključujući tu i samoga sebe – bila je jača od svih diploma. Čovjek je to koji strast pretvorio u ozbiljan posao u komediji.

Pedja Bajović je muškarac. Ponekad i on sam posumnja u to, ali biologija ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško,a kako se nositi s biti muškarac, dođite vidjeti i saznati! I usput se glasno smijati! – pozivaju Vas organizatori.

Upravo zahvaljujući svom stand-up showu “The Balkan Brain” koji je predstavio i putem videoformata, poznata svjetska produkcijska kuća specijalizirana za stand-up komičare i komedije Comedy Dynamics iz Los Angelesa, uvrstila ga je u svoj katalog. Stoga, ako niste sigurni volite li stand-up komediju, uz Pedju Bajovića zasigurno ćete je zavoljeti!

Zato, požurite po svoje ulaznice koje možete nabaviti u uredu Turističke zajednice radnim danom od 8-14h ili putem Entrio sistema  na OVOM linku!

Više o predstavi i ovom sjajnom komičaru potražite ovdje:

Naslovna