KARATE KLUB MURTER POPUNJAVA REDOVE NOVIM SNAGAMA: ‘POTAKNITE RAZVOJ MOTORIKE I SAMOPOUZDANJA KOD SVOJE DJECE’

Murter - Kornati Sport

Karate klub Murter popunjava redove novim snagama pa poziva na upis novih članova u karate vrtić i školu karatea za dječake i djevojčice od 4.godine i to ponedjeljkom i četvrtkom u 18 sati u maloj dvorani na katu Sportske dvorane OŠ Murterski škoji. 

Pod stručnim vodstvom iskusnih trenera, Josipa Kneževića, Luke Čupića i Ante Musića, magistara kineziologije i nositelja crnog pojasa, treninzi se održavaju u dvorani koja ima idealne uvjete za ovaj sport, prekrivena je tatami podlogom na kojoj djeca mogu sigurno i udobno trenirati, a osigurano je i dovoljno ‘sitne’ opreme poput  lutke za udaranje, čunjeva, prepona, kapica, kaciga za glavu i vanjskih oklopa za tijelo.

Pozivamo roditelje da dovedu svoju djecu te potaknu razvoj motoričkih sposobnosti kao i unaprijeđenje zdravlja djece, s ciljem uvođenja sportskih aktivnosti kroz igru i rad. Karate kao oblik samoobrane i sporta  pruža djeci uravnotežen način života te objedinjuje tjelesno, umno i duhovno stanje kao rijetko koji drugi sport. Također, karate povećava samopouzdanje, adaptaciju i prilagodbu u zajednici te razvija pozitivne psihofizičke osobine naročito predškolske i školske djece – poručuju treneri te dodaju kako se kroz trenažni proces razvija brzina, snaga, izdržljivost, fleksibilnost, ravnoteža, preciznost i koordinacija.

U Karate klubu Murter naglasak je na promicanju poštovanja između članova kluba, a kroz prilagođene treninge i uz asistenciju trenerskog tima nastoje svima pružiti dinamične treninge prilagođene prema uzrastu.

Dovedite svoju djecu I dajte im priliku da upoznaju svijet karatea kroz igru i zabavu razvijajući motoričke sposobnosti i disciplinu. Takoder, pružamo članovima šansu za odlazak na natjecanja i za polaganje za viša zvanja u karateu, odnosno za pojaseve – pozivaju iz Karate kluba Murter.