FANTASTIČNI REZULTATI: MURTERSKI KARATAŠI OSVOJILI ČAK OSAM MEDALJA NA PRVOM NATJECANJU

Sport

Rad, trud i upornost uvijek se isplati pa je tako osam karataša Karate Kluba Murter u nedjelju, po prvi puta, sudjelovalo na natjecanju i to međunarodnom – na Ključ Open -u, a kako se sportskim riječnikom kaže, tamo su ostvarili 100-postotni učinak i kući se vratili s osam medalja!

Na Karate turniru za djecu, kadete i juniore u Ključu u BiH  nastupilo je ukupno 455 natjecatelja iz 37 klubova iz tri države, a Murterini su ovom prilikom ‘probili led’ za naš klub i ostvarili uistinu fantastične rezultate.

Neo Turčinov osvojio je drugo (srebrno) mjesto u svojoj kategoriji, a brončanim medaljama su se ovjenčali Roko Jelić, Ella Jerat, Tia Juraga, Lovre Slavica, Nia Mudronja, Sara Mudronja i Fabian Pilipac. Sucima su priredili pravi spektakl i osvojili atraktivne poene, a nakon dugog puta i zahtjevnog dana u Murter su se vratili zadovoljni postignutim, s prvim medaljama za svoj klub i osmijesima na licu.

Jako sam zadovoljan rezultatima naših karataša, čestitam im na hrabrosti, a njihov rezultat je dokaz da se uz kvalitetan rad i trud može puno toga postići. Hvala i roditeljima na ukazanom povjerenju, a mi ćemo i dalje vrijedno trenirati jer ovo je tek početak natjecateljske priče za naš mladi klub – rekao je trener Josip Knežević.

Oznake , ,