‘DANI KAZALIŠTA’ U MURTERU: NE PROPUSTITE DVIJE GOSTUJUĆE I JEDNU NOVU PREDSTAVU NAŠIH DRAMSKIH AMATERA

Kultura Magazin

Dramski amateri Murter pripremili su nam manifestaciju ‘Dani kazališta’ koji će se održati 17.,19.,  i 20. svibnja u Kino Sali Žut, a  publika će uživati u dvije gostujuće predstave i jednoj, potpuno novoj u produkciji naših amatera.

Program započinje predstavom ‘Zavodnici’ u srijedu u 20 sati, gostujućeg kazališta Ritam igre. Kako kažu iz Ritma igre, ova vesela i razigrana komedija je namijenjena publici svih generacija. U središtu radnje se nalazi glavni lik ministra koji tragajući za izgubljenom strašću pribjegava razno-raznim fantastičnim igrama i utjelovljuje različite likove poput Tarzana, rock zvijezde ili perača prozora, a sve da bi probudio erotski duh iz boce ili davno pokopanu bračnu strast.

19.svibnja u 20 sati na rasporedu je predstava ‘Pokopaj me nježno’ u produkciji dobro poznatog Kerekesh Teatra, koji će nasmijati publiku zgodama i nezgodama grobara iz Strahlinca.

Premijera nove predstave Murterskih dramskih amatera ‘Ma možemo mi to’ bit će u subotu u 20 sati, a uopće ne sumnjamo da će  ova kazališna poslastica u režiji Ane Vodopije oduševiti svojom originalnošću i izvrsnim izvedbama naših velikih i malih glumaca – Sandre Bašić, Veronike Đonđivić, Ane Đonđivić, Pera Džinića, Josipa Jurage, Mie Lukin, Blanke Šikić, Lane Turčinov, Maje Turčinov, Fabiana Pilipca, Filipe Rameše i Šime Rameše.

Ulaznice po cijeni od 5 eura biti će moguće kupiti jedan sat prije početka predstava na blagajni kino sale ‘Žut’.