BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR- MURTER 2019.

Murter - Kornati Sport

U malonogometnom Božićnom turniru Murter 2019.  za juniore, koji se održavao dva dana u sportskoj dvorani Murter, sudjelovala su djeca rođena 2006- 2008. godine.
Turnir se igrao po futsal pravilima, 4+1, dok su se utakmice igrale 2 x 15 minuta uz jedan time-out po ekipi-po utakmici. Ekipe su bile podijeljene u dvije skupine po tri ekipe, od čega su po dvije ekipe iz svake skupine ušle u završnicu turnira. Igralo se po sistemu da prvoplasirani iz skupine A igra s drugoplasiranim iz skupine B, a prvoplasirani iz skupine B igra s drugoplasiranim iz skupine A. Za skupinu A igrali su: MNK Murter, MNK Primošten i MNK Jezera, dok su skupinu B bila u sastavu MNK Crnica, Croatia Stankovci i MNK Pirovac.

U prvom danu turnira sudjelovala su djeca rođena 2006 i 2007. godine. Prvo mjesto osvojila je ekipa Croatia Stankovci, drugo mjesto MNK Primošten, treće MNK Pirovac. Domaćinu MNK Murteru, pripalo je četvrto mjesto, a sva tri gola dao je David Bašić.
Kapetani momčadi dobili su i pehar, a posebne nagrade osvojili su: Renato Erak(najbolji strijelac), Patrik Vunić (najbolji igrač) i Bartol Perković (najbolji golman).
U drugom danu i završnici turnira, sudjelovala su djeca 2008. godište, a pobjedu su opet odnijeli juniori NK Croatia Stankovci. Drugo mjesto osvojio je MNK Primošten, treće mjesto MNK Pirovac, a MNK Jezera je pripalo četvrto mjesto.
Dodijeljene su i posebne nagrade najzapaženijim igračima. Tako je za najboljeg strijelaca proglašen Ante Šarlija, najbolji igrač je Ivan Radulović dok je Ivan Vunić najbolji golman.
Pokrovitelji nagrada su Općina i TZO Murter Kornati.

Oznake , ,