BLAGDANSKI VLAKIĆ, POKLONI I VATROMET U SUBOTU!

Korisne Informacije Murter - Kornati Općina Murter - Kornati Promocija

U subotu, 19. prosinca, točno od 11 sati  kreće blagdanski vlakić  sa Djedom Božićnjakom i njegovim vrijednim pomagačima, koji će prekrcan poklonima polako voziti većim ulicama Murtera, kako bi svaki od vas dobio svoj poklon!

Morate znati i da mu je jako tijesno, tako natovarenom ulaziti u manje ulice, pa vam zato dajemo točan popis ulica kroz koje će voziti od 11- 16:30 h, a vi ćete ga čekati na nekoj od njih koja vam je najbliža.

Polazak je u 11 h od centra, pa vozi: Butina ulica, Put Gradine, Obala Murterski Škoji, Put Luke, Sabuni, Put Jersan, Težačka ulica, Ul. Andrije Miočića, Sabuni, Jurja Dalmatinca, Ul. Žrtava ratova, Put Slanice, Podvrtaje, Srimačka, Don Lovre Kramara, Kornatska, Žutska, Murterskih iseljenika, Put Goričine, Hrvatskih vladara, Put škole, ul. Petra Zoranića, Put poja, Put studenca,  a zadnja točka je Hrvatskih vladara, gdje završava obilazak, oko 16:30 sati.

U 18 sati, najavljen je i vatromet, s brda Raduč (ukoliko vremenski uvjeti dozvole), pa izađite u dvorišta i na terase, kako bi uživali!