BICIKLISTIČKE STAZE I PLAŽE SPREMNE ZA PRIHVAT PRVIH POSJETITELJA!

Korisne Informacije Murter - Kornati Općina Murter - Kornati TZO Murter Kornati

Murter je, sudeći po perfektno saniranim plažama i stazama, za koji dan spreman za dočekati prve kupače i rekreativce, čim to dozvole relaksirajuće mjere i preporuke HZJZ.

Mehanizacijom izvođača radova, koji su angažirani od strane Općine Murter- Kornati, radnim strojevima obrta “Kobra- kop” iz Rogoznice i danas se neumorno radilo na više “fronti”. Od Ante Gruje, kojeg smo zatekli na brdu Raduč, saznajemo da se privodi kraju popravak oštećenja na biciklističkim stazama koje udovoljavaju i najzahtjevnijim biciklistima. Po obavljenom zadatku na području Raduča, mehanizacija se premjestila na plaže koje su također danas sanirane- od Čigrađe, do Slanice i Podvrški.

Na području Općine Murter Kornati, nalaze se tri biciklističke staze koje su međunarodno poznate zbog svojih varijacija i fascinantnih vidikovaca. Sačinjavaju ih dvije manje zahtjevne, cestovna 215 Murter– Betina, 216 Bodulska priča te najizazovnija iskusnim biciklistima, 214 Najljepši vidikovci, a kako saznajemo iz ureda TZO Murter Kornati, u pripremi je i poseban promo video za murterske biciklističke rute.

 

Oznake ,