BETONIRANI TEMELJI NOVOG DOMA OBITELJI IZ PETRINJE: ‘RAČUNAJU NA NAS, PRIKUPIMO ZAJEDNO SREDSTVA ZA DOVRŠETAK GRADNJE’

Murter - Kornati Općina Murter - Kornati

Općina Murter-Kornati u Petrinji gradi novi dom za potresom stradalu obitelj Knezić, provedena je struja, izrađen je projekt vodovoda i odvodnje, a betoniranje temelja je u tijeku. Sredstva koja je Općina dosad prikupila u iznosu od 175.873 kune nažalost i dalje nisu dovoljna kako bi se u potpunosti sagradila nova kuća za ovu petrinjsku obitelj, pa apeliraju na sve Murterine i ljude dobre volje i srca da podrže hvalevrijednu akciju donacijom novca ili materijala za gradnju.

– Obvezali smo se pomoći jednoj obitelji. ‘Naoružani’ iskustvom, velikim suosjećanjem, a hvala Bogu i uspješnom turističkom sezonom, vjerujem da zajedno možemo prikupiti sav iznos potreban za dovršetak izgradnje nove kuće obitelji Knezić. Općina Murter-Kornati će osigurati znatan iznos, ali da bismo uspjeli prikupiti sve, potrebne su nam donacije naših ugostitelja, poduzetnika ali i svih onih koji su na bilo koji način povezani s Murterom te su voljni pomoći – poziva načelnik Toni Turčinov.

Naime, glavni projekt i troškovnik izgradnje nekretnine na adresi Brezje 24 u Petrinji, izradio je ured arhitekta Gorana Potušeka, a već su neke tvrtke odlučile podržati ovu hvalevrijednu akciju donacijom materijala za gradnju iste.

Radovi koji su, unatoč nedovoljnim financijskim sredstvima, u punom jeku pokazuju nam kako smo na dobrom putu da svi zajedno pridonesemo uspješnom završetku ove akcije te da obitelj Knezić dočeka zimu po vlastitim krovom, a ne u kontejneru. Računaju na nas..

Ova humanitarna akcija i dalje traje, a svi voljni donirati to mogu učiniti uplatom na račun za ovu namjenu u Hrvatskoj poštanskoj banci:

IBAN: HR9223900011500198663-OPĆINA MURTER-KORNATI-DONACIJE.
Račun je multivalutni.
Model: HR68
Poziv na broj: 7765-OIB.
SWIFT: HPBZHR2X.