13. FSG RASPLESAO MNOGOBROJNU PUBLIKU U MURTERU: ‘S OSMJEHOM NA LICU ARHIVIRAMO JOŠ JEDNU FESTIVALSKU GODINU’

Aktivnosti 365 Kultura Magazin

Trodnevni Festival slobodne glazbe još je jednom u Murteru, proteklog vikenda, pokazao svoje najbolje lice opravdavajući epitet jednog od najboljih malih festivala čitave regije!

– Ponovo smo uspjeli. S malo novca i puno truda i rada, ponudili smo dinamičan i raznolik program,  i s osmjehom na licu arhivirali još jednu festivalsku godinu, 13-u u nizu – kazali su nam organizatori ovog originalnog festivala okupljeni u udrugu Zaokret.

Maštovite dekoracije festivalskog prostora, nadahnute izvedbe, te atraktivni digitalni vizuali na velikom ekranu obilježile su ovogodišnje, 13. izdanje FSG-a, a svakao treba istaknuti i odličnu interakciju mnogobrojnih izvođača s publikom koja je plešući otpratila festival zadnjega dana, uživajući u energičnom nastupu Raphaela Wressniga.

Podsjetimo, rasplesanu publiku zabavljali su DJ Valentino, Big Band Vodice, Supergrupa, Quartzite 4tet, Reper iz sobe, Michaela Ravitsch & Robert Pawlik Quartet i nezaobilazni Raphael Wressnig trio.

– Puno hvala svima koji su sudjelovali i doprinijeli da sve bude na visokoj razini. Vidimo se slijedeće godine! – poručili su za kraj.